Ornament/Decoratiune - Floarea Vietii & Floare de Lotus - Model 02

119.00 Lei

Ornamenr/Decoratiune - Floarea Vietii & Floare de Lotus - Model 02

Fiind un simbol al renasterii, este cadoul perfect daca doriti sa faceti un gest frumos pentru cineva drag. Floarea de Lotus reprezinta spiritul pur – intruchiparea frumusetii, simbolul puritatii mintii si a sufletului in timp ce Floarea Vietii este simbolul universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Dimensiuni ornament: 50cm x 50cm  

Tablou din material HDF disponibil pe nuante prun, negru, alb si wenge.

Se realizeaza pe comanda la dimensiunile dorite (material HDF pana la 90cm x 90cm).

Se poate realiza si din material MDF vopsit, culoare la alegere din paletarul RAL, culorile metalizate sunt extracost (material MDF pana la si de la 90cm x 90cm in sus).

Pretul afisat este per bucata decoratiune din material HDF cu dimensiunile mentionate mai sus. Alte dimensiuni si materialul din care este realizata influenteaza pretul.

In momentul unei comenzi ferme costul produsului + transportul se achita numerar la livrare sau prin virament bancar inainte de livrare. Transportul nu este inclus in pret.

Mai multe detalii se pot discuta telefonic, prin intermediul whatsapp sau pe messenger.

Distribuie: