Harta lumii iluminata, cu ceasuri incorporate pentru 3 fusuri orare diferite

799.00 Lei

Harta lumii iluminata din material MDF furniruit, nuante: wenge (lemn), stejar natur si prun (695 lei/bucata) sau material HDF nuante wenge si stejar (498 lei/bucata), cu ceasuri incorporate care arata ora in trei fusuri orare diferite. 

Iluminata cu banda led sau neiluminata este un accesoriu care va atrage toate privirile cu siguranta! Pe peretele din livingul de acasa, la birou sau intr-o institutie de invatamant (gradinita, scoala), aceasta harta unica in felul sau va completa in cel mai frumos mod imaginea de ansamblu a incaperii.

Dimensiuni harta: lungime 100cm x latime 60cm.

Pretul afisat este pe bucata harta iluminata cu dimensiunile mentionate mai sus, material MDF furniruit si poate varia in functie de alte dimensiuni, material si dificultatea/complexitatea lucrarii (iluminat/neiluminat).

Harta lumii neiluminata din material MDF furniruit, nuante: wenge (lemn), stejar natur si prun (485lei/bucata) sau material HDF nuante wenge si stejar (355lei/bucata), cu ceasuri incorporate care arata ora in trei fusuri orare diferite. 

In momentul unei comenzi ferme se achita 50% avans din valoarea comenzii, termenul de executie al lucrarii este de 15 - 25 zile lucratoare, transportul nu este inclus in pret.

Mai multe detalii se pot discuta telefonic, prin intermediul whatsapp sau pe messenger.

Distribuie: