Masca de calorifer cu picior cu soclu simplu si polita din MDF furniruit nuanta cires - Model romburi

1,030.00 Lei

Masca de calorifer cu picior cu soclu simplu si gravura pe lateral din material MDF vopsit si polita din material MDF furniruit  - Model romburi

Masca de calorifer din MDF vopsit alb sau orice culoare la alegere din paletarul  RAL si MDF furniruit vopsit cu bait nuanta la alegere din paletarul RENNER.

Extracost se va aplica pentru culorile speciale, cele metalizate, combinatiile de culori si MDF furniruit.

Se poate realiza cu gravura pe laterale sau fara, cu polita traforata sau simpla.

Modelul traforat se poate adapta oricarui tip de picior de masca: suspendata, cu picior drept, cu picior cu soclu simplu, cu picior cu soclu evazat varianta clasica sau cea moderna (doar material MDF).

Acest model de masca poate fi realizat si din material PVC alb - varianta economica.

Pretul afisat este pentru metru liniar (material MDF vopsit si MDF furniruit) si poate varia in functie de complexitatea lucrarii si material, iar pentru dimensiuni se discuta telefonic, prin intermediul whatsapp sau pe messenger.

In momentul unei comenzi ferme se achita 50% avans din valoarea comenzii, după avans se face o simulare și după ok se pune în lucru, termenul de executie al lucrarii este de 25-35 zile lucratoare, transportul și montajul final nu sunt incluse în preț, toate mastile noastre au sistemul de prindere de perete inclus în preț.

Mai multe detalii se pot discuta telefonic, prin intermediul whatsapp sau messenger.

Distribuie: