Bun venit pe siteul firmei SIGBIAMAX SRL
Producator de Panorui si Paravane decorative, atat cat si pentru masti de calorifer si alte obiecte decorative produse din madf, pvc si aluminiu.
Like & Share
Urmareste-ne
 

Transport

TRANSPORT SI RETURURI
Paravane Decorative (paravanedecorative.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: Curier Rapid sau Livrare Speciala , Livrare in 2-10 zile, 25-200 RON

Produsele noastre sunt realizate individual , fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 2-10 zile lucrătoare in functie de cantitatea comenzi.

POLITICA DE LIVRARE
Livrarea se face prin curier rapid sau transport special.

De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri de catre cei de la serviciul de livrare.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare.

Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat aceasta, la firma care a efectuat transportul.

Reclamatiile catre Magazin se fac la adresa de e-mail contact@paravanedecorative.ro insotite de fotografii ale produsului deteriorat, sau la numarul de telefon pus la dispoztie in cadrul magazinului.

Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia.

In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe numerul de telefon pus la dispozitie in cadrul websit-ului.

POLITICA DE RETURNAREA PENTRU PRODUSELE PERSONALIZATE
In acest caz, nu se mai poate aplica niciuna din variantele de modificare a comenzii prin inlocuirea sau rambursarea sumei achitate deoarece produsele personalizate cu specificatiile clientului nu mai pot fi revandute.

Aplicam legislatia in vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora.Litera c) din art. 10 prevede exceptia de retur a produselor personalizate dupa specificatiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revandute.Produsele comandate de dvs sunt unicate, personalizate si confectionate conform preferintelor dvs.

Din acest motiv, dupa ce ati finalizat comanda, nu puteti renunta unilateral la produsul respectiv.